Работни ръкавици FullForm

Работни ръкавици FullForm Аутотрейд БГ ЕООД |

Работните ръкавици с нитрилно покритие FullForm са изработени по забележителна технология, която комбинира изключителен текстил с покритие от въглеродна пяна, като по този начин осигуряват висока устойчивост както в суха среда, така и на мазни повърхности. Защитните ръкавици са създадени с цел да отговарят на личните нужди на потребителя и да приемат формата на ръката, с убеждението че всяка ръка е специална и има уникална форма.
Ръкавиците FullForm са предназначени за професионалисти, извършващи леки дейности в суха среда. Подходящи за механици, техници и монтьори, те могат да бъдат носени през целия работен ден. Текстилните ръкавици увеличават комфорта по време на работа, а тяхното тънко нитрилно покритие ги прави по-ефективни. В сравнение с други ръкавици, FullForm са с по-гъвкаво покритие и дишаща плетена текстура, гарантиращи максимална прецизност в работата. Текстурата на предпазните ръкавици дерматологично одобрена, осигуряват климатичен комфорт с бърз топлообмен и предпазват от изпотяване, която намалява риска от алергични реакции и раздразнение на кожата на ръцете и китките. Дланите на ръкавиците са топени в нитрил, което ги предпазва от износване, порязване с острие, скъсване, пробиване и срязване.
FullForm се отличават с дългия си живот, което ги прави предпочитани от различни партньори – от световни лидери, търсещи най-високо качество, до малки и средни предприемачи, собственици на сервизи и автосервизи, които желаят да променят пазара чрез рационалните и ефективните си икономически решения.