За нас

Добре дошли в уеб сайта на Аутотрейд БГ

 

Фирма Аутотрейд БГ ЕООД e приемник на ЕТ Деян Тодоров, създадена през 1991 година в София. Компанията е специализирана в търговията с автомобилни консумативи и оборудване.

Благодарение на натрупания през годините опит, постоянния си стремеж към нововъведения и развитие, компанията се утвърждава като предпочитан и надежден партньор в тази пазарна ниша.

Аутотрейд БГ ЕООД е директен вносител и дистрибутор на цялата гама от продуктовият си каталог. Предлаганите продукти са с най-високо качество, предназначени за оригинална екипировка (OEM) и следпродажбен сервиз (Aftermarket), от водещи производители и доставчици в автомобилната индустрия – Philips, Narva, Osram, Nolden, Littelfuse, Beru, Trico, Baren, Schumacher Electric, Telwin и други.

Консумативите за автомобили, предлагани от Аутотрейд БГ ЕООД са основно направление в дейността на компанията. Разнообразната гама продукти включва всичко относно автомобилното осветление, всички видове автомобилни лампи - халогенни лампи, ксенонови лампи, габаритни и стоп светлини, диодно (LED) осветление или по-познати на клиентите ни като ЛЕД фарове или LED дневни светлини, LED лампи, автомобилни чистачки, автомобилни свещи – искрови и подгревни, предпазители и други подобни артикули.

Автомобилното оборудване е другото основно направление в дейността на Аутотрейд БГ ЕООД – фирмата предлага акумулатори за коли с дълъг живот и безотказна експлоатация, зарядни устройства и тестери за тях, специални устройства за автомобили, свързани с подмяната на стар акумулатор с нов, окабеляване за тегличи и ремаркета.

Дългогодишната дейност на фирмата създава широка клиентска мрежа в цялата страна. Наши клиенти са автомобилни вносители и дистрибутори, сервизи, търговци на едро и дребно, както и множество корпоративни клиенти. Изградена е дистрибуторска мрежа с голям обхват на покритие. Също така, при наличие на запитване и поръчка, извършваме доставки в навсякъде в страната.

Високото качество, богатият продуктов каталог, достъпните цени и постоянни складови наличности са приоритет на фирмата, както и основна причина компанията да се задържи достатъчно дълго на българският пазар за автомобилно оборудване и консумативи, за да се развие до настоящите мащаби и да заеме водещи позиции на пазара.