Работни ръкавици FullFlex

Работни ръкавици FullFlex Аутотрейд БГ ЕООД |

Работните ръкавици FullFlex са изработени от текстил и нитрил и имат покритие, създадено по специална технология, което гарантира лесно използване, като същевременно осигурява перфектен захват за прецизни дейности дори в мазна среда. FullFlex са ръкавици, създадени за професионалисти (механици, техници, монтьори). Със своята максимална гъвкавост, те осигуряват комфорт по време на работа и увеличават продуктивността. FullFlex дават предимство на потребителя със своята здравина и по-голяма устойчивост в сравнение с други защитни ръкавици с полиуретаново покритие.
Дългият живот на предпазващите ръкавици FullFlex предоставя решение на това как да намалите бюджета си, като същевременно се грижи за служителите на водещи фирми в индустрията, работещи в областта на строителството, селското стопанство, леката промишленост, опаковането, логистиката, монтажната и други индустриални зони. Ръкавиците са изключително подходящи са сервизи и автосервизи.
Със 100% гъвкавата си структура, професионалните ръкавици FullFlex пасват анатомично на всички ръце, включително и на такива със среден размер. Предимство на FullFlex е дългият им живот, благодарение на който се комбинират комфорт, издръжливост и намаляване на разходите с превъзходни резултати в работата. Дланите на ръкавиците са топени в нитрил, който намалява рискът от износване, порязване с острие, скъсване, пробиване или срязване. Порестата структура на покритието позволява перфектен захват без риск от хлъзгане при работа с мазни повърхности. Долен текстилен слой осигурява удобство в работата на потребителя. 100% дишащата повърхност на ръкавиците и липсата на DMF, силикон, мирис и изпотяване правят предпазните ръкавици подходящи за носене през целия ден и свеждат до минимум кожните раздразнения и напрежението в сухожилията по време на работа.