Работни ръкавици FullFend

Работни ръкавици FullFend Аутотрейд БГ ЕООД |

FullFend са работни ръкавици от най-високо качество, произведени от текстил и нитрил по специална двуслойна технология, които ви позволяват да се справите с различни дейности в индустрията, носейки единствено чифт защитни ръкавици. Създадени с цел ускоряване дейността на вашата компания, тези професионални ръкавици осигуряват максимален комфорт по време на работа, благодарение на своята двуслойна повърхност.
FullFend са топени в нитрил текстилни ръкавици, разработени за професионалисти, извършващи груба дейност в умерено мазна среда. Ръкавиците са подходящи за сервизи, автосервизи, механици, техници и монтьори. Двойното им нитрилно покритие ги прави устойчиви на износване, порязване с острие, скъсване, пробиване и срязване. Произведени са по специална FullGrip технология от двуслоен текстил с междинен найлонов слой, който отвежда потта и осигурява висок комфорт по време на работа. Имат външно покритие от полиестер, което повишава тяхната издръжливост. Дланите на работните ръкавици FullFend са топени в нитрил, който предотвратява приплъзването при хващане на мазни повърхности.
Ръкавиците се отличават както с максимална гъвкавост и 360 градусова дишаща повърхност, така и с липса на мирис и климатичен комфорт с бърз топлообмен, което свежда до минимум евентуални кожни раздразнения и натоварване на мускулите и сухожилията по време на работа. Дългосрочната издръжливост на предпазните текстилни ръкавици FullFend срещу масла и промишлени течности ги прави основен избор на компании, които не искат да инвестират в ръкавици за еднократна употреба.