Патентовани неплъзгащи работни ръкавици GRIPPAZ. 100% Нитрил!

Патентовани неплъзгащи работни ръкавици GRIPPAZ. 100% Нитрил! Аутотрейд БГ ЕООД | Редактирано: 23 април 2021


КАКВО представляват работните ръкавиците Grippaz?

Grippaz е гама от работни ръкавици за полу-еднократна употреба, които направиха революция като работни и медицински ръкавици, използвани по целия свят. В повечето си приложения те могат да се използват за цял ден или да се сменят, ако се налага.

Ръкавиците Grippaz са направени със специализирани съставки на NBR (Nitrile Butadiene Rubber). Иновативният аспект на продукта е, че моделът на захващане е релефен върху външните повърхности на ръкавиците, които са двустранни. Външният модел на захващане осигурява сигурен захват на предмета, който се държи.

Моделът на захващане е релефен и върху вътрешната страна на ръкавиците, което помага да се предотврати приплъзване по кожата и също така намалява изпотяването.

Ръкавиците са проектирани така, че да прилягат плътно към ръката за максимална сръчност, но нитриловото съединение се отпуска, тъй като загрява при контакт с кожата и придобива на формата на ръката, осигурявайки сигурно, но удобно прилягане. Крайният резултат е, че когато носите Grippaz, независимо дали държите сух или мокър предмет, е необходима по-малка сила отколкото при пълен захват на ръка, или натиск. Сигурния захват се постига с по-малка умора на ръцете. Ръкавиците също така осигуряват отлична бариера срещу много химикали, патогени и вируси, пренасяни в кръвта.